Good Vibes Dent

+40771656870

Serviciile noastre

Colaborăm cu mai mulți medici stomatologi de diverse specializări

Consultatie

Consultatia reprezinta primul contact al pacientului cu medicul stomatolog. In urma acesteia, medicul stomatolog va pune un diagnostic si va stabili planul de tratament.

Profilaxie

Implică totalitatea terapiilor și metodelor de prevenire a bolilor dentare. Reprezintă baza îngrijirii dinților și un mijloc de a evita multe dintre neplăcerile ce țin de sfera dentară.

Ortodonție

Ortodontia este ramura din stomatologie care trateaza problemele legate de alinierea dintilor, dar si dezvoltarea necorespunzatoare a oaselor maxilare.

Implant dentar

Implantologia este o soluție medical modernă de înlocuire a dinților absenți de pe arcada dentară cu dispositive radiculare din titan...

Endodontie

Dintii sanatosi inseamna tratarea in mod profesionist a tuturor afectiunilor ce pot aparea la nivelul lor.

Pedodontie

Pedodontia numita si stomatologia pediatrica este specialitatea stomatologica care se ocupa cu ingrijirea si tratarea dintilor la copii.

Chirurgie dentara

Chirurgia orala include toate tratamentele chirurgicale limitate la nivelul cavitatii orale, care sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară.

Protetica

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsa sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Estetica dentara

Estetica dentara reprezinta un domeniu foarte larg care permite ca fiecare subdomeniu al medicinei dentare sa fie abordat pe partea de estetica.

Rămâneți conectat cu Good Vibes Dent